pottenkade Dordrecht
Grote Kerk Dordrecht Fotograaf Frits Baarda
romantisch ontbijt De Luthiers Voorstraat 13 Dordrecht ontbijt web
instrumenten De Luthiers Voorstraat 13 Dordrecht ontbijt web
Romantisch arrangement web

Arrangementen

Regelmatig horen wij dat één overnachting veel te kort is om alles te zien en van de rust te kunnen genieten. Dordrecht en zijn natuurrijke omgeving heeft ook zoveel te bieden! Speciaal voor een meerdaags verblijf hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Een arrangement op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Maak uw wensen aan ons kenbaar!

 

Bijvoorbeeld:

Lijkt het u leuk om Dordrecht op een heel andere manier te ontdekken? Dan is het mogelijk om met Imbarcazione Barone in een klassieke houten speedboot de stad vanaf het water te ontdekken.

Uiteraard gaat de boot ook langzaam en kunt u rustig van de historische havens en schitterende panden of de Biesbosch genieten. Opstappen kunt u vlakbij De Luthiers in de Wijnhaven aan de Mattenkade.

 

    VAN GOGH ARRANGEMENT

    Beleef, proef & ervaar Dordrecht

    zoals Vincent van Gogh dat deed.

    In 1877 woonde en werkte Vincent van Gogh vier maanden in Dordrecht. Een speciale wandelroute leidt langs zijn woonhuis en andere plekken die van grote invloed waren op de kunstenaar, waaronder de Grote Kerk en het Dordrechts Museum. Dicht bij zijn voormalige woonhuis, in het hart van het eeuwenoude centrum, ligt B&B De Luthiers.

    Treed met het speciale Van Gogh-arrangement in de voetsporen van Van Gogh, geniet van een speciaal diner bij restaurant-gastrobar Post, dé culturele ontmoetingsplek in het voormalige postkantoor van Dordrecht waar een brief van Van Gogh een nieuw leven heeft gekregen, en kruip aansluitend bij B&B De Luthiers onder de wol.

     

    Het 3-daagse Van Gogh-arrangement bestaat uit:

    • 2 overnachtingen bij B&B De Luthiers, met een kleurrijk Dordts ontbijt
    • een 3-gangendiner bij restaurant Post
    • een wandelroute langs alle Dordtse locaties waar Vincent graag was
    • verrassingen en kortingsbonnen voor een kunstzinnig en smakelijk verblijf in Dordrecht

    Arrangementsprijs: € 157,50 p.p. (o.b.v. 2 pers.)
    Wijzigingen onder voorbehoud

     

    VERWEN JE LIEF!

    Bed & Breakfast De Luthiers biedt u een driedaags Romantisch Arrangement aan

    in Hollands oudste stad, Dordrecht!

    B&B De Luthiers ligt vlakbij het Drierivierenpunt en aan het begin van de langste winkelstraat van Holland. Een straat met veel kunst, antiek en curiosa die zich prima leent voor een ongedwongen dwaaltocht. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen in stadsbrasserie en filmtheater ‘De Witt’. En daarna de dag afsluiten in een van de sfeervol ingerichte kamers bij De Luthiers.

    Een welkomstdrankje wacht op u en op bed liggen zachte badjassen klaar… Droom weg op muziek die u kunt vinden in de grote collectie vinylplaten. Jazz of klassiek, alles is voorhanden. Misschien is er een langspeelplaat bij met die ene speciale herinnering aan de liefde.

     

    Het arrangement bestaat uit:

    • Twee overnachtingen met een verwenontbijt
    • Zoet gevulde bonbons van Olala Chocola
    • Een diner en film in De Witt

    Arrangementsprijs € 157,50 p.p. Dat is lief, toch?

    Arrangement op basis van twee personen.

    Wijzigingen onder voorbehoud.