Muziekkamer

Bent u op zoek naar een verrassende ontmoetingsplek, in een inspirerende omgeving die geschiedenis en muziek ademt? Dan bent u bij De Luthiers in Dordrecht aan het juiste adres. De prachtige ontmoetingsruimte bevindt zich boven een winkel en werkatelier van twee bevlogen makers van snaarinstrumenten, gitaarbouwer Wout Bosma en vioolbouwer Lucienne van der Lans. Hun onderneming is gevestigd in een gerestaureerd pand aan de Voorstraat 13, midden in het verscholen hart van historisch Dordrecht.

In de nabijheid liggen drukbevaren rivieren, de molens van Kinderdijk en de metropool Rotterdam.Wout en Lucienne, dochter van een ondernemer, ontvangen u graag in de sfeervolle muziekkamer op de eerste etage. Dit is een ideale ruimte om samen te lunchen, te vergaderen, of concerten of voorstellingen te beleven. En ieder die met toetsen overweg kan mag de fraaie vleugel bespelen. Muziek is immers wat de gastheer en gastvrouw drijft. Ze combineren hun passie en werk met hartverwarmende gastvrijheid. 

Mogelijkheden en prijzen

Prijs op basis van 1 dagdeel, 4 uur:

  • zaalhuur 115 euro, prijs per persoon 15 euro

 

Prijs op basis van 2 dagdelen, 8 uur:

  • zaalhuur 210 euro, prijs per persoon 15 euro

 

Inbegrepen

koffie, thee, water, koekjes en chocola

In de kamer staat een vleugel, voor wie het proberen wil….Het is ook mogelijk om een pianist, violist en of cellist in te huren voor een muzikaal intermezzo.

Faciliteiten

aanwezig en gratis gebruik mogelijk van:

Whiteboard/flipover en internet.

hapjes & drankjes

Wij werken samen met een creatieve en flexibele Dordtse cateraar. Hapjes en drankjes, lunch en diner kunnen naar eigen smaak of passend bij een dagthema voor u worden samengesteld. 

 

Tijdens of na uw verblijf kunt u genieten van de duizend monumentale huizen, gebouwen en poorten die Dordrecht rijk is. Restaurants liggen op loopafstand. De Luthiers is te bereiken per auto, trein, maar ook per Waterbus.

 

Aanmelding en reservering

Na inschrijving middels het contactformulier wordt de muziekkamer voor u gereserveerd. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw reservering met betalingsgegevens en overige informatie.

Bij het maken van een reservering verbindt u zich automatisch aan onze inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden.

Het maken van een reservering is dus NIET vrijblijvend!

In geval van overmacht behoudt De Luthiers zich het recht voor om de reservering in overleg te verplaatsen naar een andere datum.