Bed & Breakfast De Luthiers

Heerlijk overnachten op een plek die u niet snel zult vergeten?

Het kan in het eeuwenoude centrum van Dordrecht, vlakbij het machtige Drierivierenpunt. Water en muziek zorgen bij De Luthiers voor rust. Mendelssohn en Thelonius Monk, klassiek en jazz komen er samen. Beleef een Midzomernachtdroom of Round Midnight in de speciaal ingerichte kamers.

De twee B&B-kamers bevinden zich boven de winkel en het werkatelier van twee bevlogen makers van snaarinstrumenten, gitaarbouwer Wout Bosma en vioolbouwer Lucienne van der Lans. Hun onderneming is gevestigd in een gerestaureerd pand aan de Voorstraat 13, midden in het verscholen hart van historisch Dordrecht. In de nabijheid liggen drukbevaren rivieren, de molens van Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch.

Op de eerste etage bevindt zich De Muziekkamer met vleugel, waar gasten kunnen musiceren. Het maakt de B&B uitermate geschikt voor musici die willen studeren of samen spelen, en na het samenspel willen genieten van de duizend monumenten die Dordrecht rijk is.

Gasten zonder muzikale belangstelling zijn overigens net zo welkom. Wout en Lucienne zorgen ervoor dat iedereen zich bij hen thuis voelt.

 

 

Work in progress. We look forward to see you back.

Round MidnightMidsummernightsdream