In het licht! Louis Haagman: ‘huis’ fotograaf van De Luthiers

Louis Haagman huisfotograaf De Luthiers Dordrecht
=

nieuwsbrief

doorLucienne Lans, van der

28 augustus 2020

Al vele jaren verzorgt Louis Haagman de fotografie van De Luthiers, voor ons een reden om hem eens in ons ‘licht’ te zetten.
In 2002 is Louis de gitaren van Wout gaan fotograferen en daarna steeds meer ons bedrijf voor de diverse websites: www.jazz-guitar.com, www.lucienne-vioolbouw.nl en www.deluthiers.nl. Louis heeft oog voor detail!

Op zijn site schrijft hij: “Als fotograaf spreek ik de taal van beelden. Met mijn fotografie leg ik jouw unieke beeldverhaal vast. Wat maakt juist jou, jouw bedrijf of jouw product bijzonder? Hoe wil je dat mensen jouw product zien? Hoe wil je zelf overkomen? De grammatica van beeld is vorm, licht en kleur. Met mijn vakmanschap, creativiteit en scherpe kijk op mensen, producten en situaties belicht ik verrassende kanten en maak ik zichtbaar wat je misschien zelf nog niet eerder had gezien.”

Ook als vioolbouwer ben je nooit klaar met leren! Louis heeft Lucienne namelijk geleerd om instrumenten te fotograferen voor de ‘web-etalage’. Op onze eerste etage is daarvoor nu een fotohoek gecreëerd met lampen, achtergrond, ophangsysteem en camera. Binnenkort zal er van zijn hand ook een bedrijfsfilm van de B&B en het atelier te zien zijn.

Deze nieuwsberichten zijn ook interessant