DORDT DELICIOUS

Een koninklijke ontmoeting, tijdens Koningsdag 2015, bracht een unieke samenwerking tot stand tussen twee toppers uit Dordrecht: Bed &Breakfast De Luthiers en lunchroom Coffeelicious.
Bed & Breakfast De Luthiers ligt in het eeuwenoude centrum van Dordrecht, vlak bij het machtige Drierivierenpunt en het Groothoofd. De gastenkamers bevinden zich boven het atelier van de luthiers Wout Bosma en Lucienne van der Lans, gitaar- en vioolbouwer. Speciaal voor Koningsdag 2015 bouwden zij een viool, die zij overhandigden aan koningin Maxima.
B & B De Luthiers staat voor topkwaliteit: vijf tulpen, de hoogste B&B-classificatie in Nederland.
Uit het juryrapport: 'Service en kwaliteit van topniveau. Alles wordt uit de kast gehaald om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen.'
Coffeelicious is een populaire lunchroom vlakbij het Scheffersplein in het centrum van Dordrecht. Naast overheerlijke Britse en Hollandse ontbijt- en lunchgerechten hebben zij zich gespecialiseerd in de kunst van het koffie maken. Coffeelicious is gekozen tot de nummer 1 van de Koffie Top 100 2014. Hun cappuccino werd zelfs beloond met een 10!
Op Koningsdag was ook het koningshuis onder de indruk van hun heerlijke koffie.
De Luthiers en Coffeelicious willen u, net als het koninklijk gezelschap, laten genieten van Dordrecht, een stad die u niet snel zult vergeten.

Dordt Delicious Arrangement

B&B De Luthiers, 2 overnachtingen en ontbijt. U ontvangt een goodiebag met aanbiedingen van gerenommeerde Dordtse bedrijven:

  • Coffeelicious, museum Huis van Gijn, Nieuwe Haven 29-30, biedt u een combinatie aan van koffie of thee met een luxe tosti met vers fruit voor slechts € 6,-;
  • Coffeelicious, Wijnstraat 182, biedt u een tweede kopje koffie of thee gratis aan;
  • Otto e Mezzo, een Italiaans restaurant aan de haven, Vismarkt 1, serveert u een gratis bruchetta voorafgaand aan uw diner;
  • tapasbar 't Vlak biedt u een gratis kopje koffie of thee aan na uw diner.
  • Huis Roodenburch, Wijnstraat 153, biedt u koffie of thee van het huis aan bij een lunch of diner.
  • Distilleerderij Rutte & Zn, Vriesestraat 130, geeft u, bij besteding vanaf € 20,00, een korting van 10%;
  • Restaurant 't Bolwerck, Boomstraat 27, geeft u 10% korting bij een driegangendiner.

Prijs € 180,-

Arrangement op basis van twee personen. Wijzigingen onder voorbehoud.