• Start
 • DORDT DELICIOUS DELUXE

DORDT DELICIOUS DELUXE

Een koninklijke ontmoeting, tijdens Koningsdag 2015, bracht een unieke samenwerking tot stand tussen twee toppers uit Dordrecht: Bed &Breakfast De Luthiers en lunchroom Coffeelicious.
Bed & Breakfast De Luthiers ligt in het eeuwenoude centrum van Dordrecht, vlak bij het machtige Drierivierenpunt en het Groothoofd. De gastenkamers bevinden zich boven het atelier van de luthiers Wout Bosma en Lucienne van der Lans, gitaar- en vioolbouwer. Speciaal voor Koningsdag 2015 bouwden zij een viool, die zij overhandigden aan koningin Maxima.
B & B De Luthiers staat voor topkwaliteit: vijf tulpen, de hoogste B&B-classificatie in Nederland.
Uit het juryrapport: 'Service en kwaliteit van topniveau. Alles wordt uit de kast gehaald om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen.'
Coffeelicious is een populaire lunchroom vlakbij het Scheffersplein in het centrum van Dordrecht. Naast overheerlijke Britse en Hollandse ontbijt- en lunchgerechten hebben zij zich gespecialiseerd in de kunst van het koffie maken. Coffeelicious is gekozen tot de nummer 1 van de Koffie Top 100 2014. Hun cappuccino werd zelfs beloond met een 10!
Op Koningsdag was ook het koningshuis onder de indruk van hun heerlijke koffie.
De Luthiers en Coffeelicious willen u, net als het koninklijk gezelschap, laten genieten van Dordrecht, een stad die u niet snel zult vergeten.

Dordt Delicious Deluxe Arrangement

B&B De Luthiers, 2 overnachtingen en ontbijt. Op de kamer wacht u een flesje wijn en luxe badproducten. Daarnaast ontvangt u een goodiebag met luxe aanbiedingen van gerenommeerde Dordtse bedrijven:

 • Hightealicious in het prachtige Patriciërshuis biedt u een gratis upgrade aan van een standaard hightea naar een exclusive hightea;
 • bij Coffeelicious aan de Wijnstraat krijgt u bij
  de lunch een glas wijn of een fresh juice van het huis;
 • Bistro Twee33 biedt u bij een diner een glas
  wijn aan;
 • maakt u een rondvaart over de Dordtse rivieren
  met Imbarcazione Barone, dan schenkt de schipper u een glas prosecco in. Deze rondvaart is uit te breiden met lunch of picknick;
 • bij een gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon
  La Divina bij parfumerie Douglas krijgt u een gratis rug massage.
 • Restaurant 't Bolwerck maakt van een driegangen-
  een viergangendiner met een heerlijke spoom tussendoor.

Prijs € 195,-

Arrangement op basis van twee personen. Wijzigingen
onder voorbehoud.