Nieuw voor onze gasten: de Luthiers-fiets!

B&B De Luthiers Dordrecht Knappe Fiets bedrijfslogo
=

nieuwsbrief

doorLucienne Lans, van der

1 december 2020

Hoe kan je ons mooie eiland beter verkennen dan op de fiets? Daarom hebben wij Knappe Fiets twee oude fietsen van ons laten restylen. Deze dames- en herenfiets zijn beschikbaar voor onze B&B-gasten.
Arend-Jan van Geldere is de man achter Knappe Fiets. Als deeltijd ondernemer is hij gespecialiseerd in het renoveren en verkopen van vintage en retro fietsen. Hij combineert deze werkzaamheden met een baan het onderwijs (Albeda College, Economie en Ondernemen). In het verleden had hij een modewinkel maar de creatieve kant bleef trekken. In 2016 werd ‘Knappe Fiets’ geboren.

“Vintage fietsen hebben een historie, soms een kras of een deuk in de lak, en een verhaal. Mensen ook. Mijn fietsen of vooral de gesprekken daarover brengen mij dichtbij mensen. Ik word er gelukkig van anderen te leren kennen en dingen mooi te maken. In mijn maatwerk leg ik veel nadruk op details en mooie materialen waarbij ik het design zoveel mogelijk laat aansluiten op wie jij bent.”

Deze gedachten en werkwijze sluiten zo mooi aan op ons ambachtelijke vak waarbij je ook altijd werkt met een uniek instrument en persoon. Laten wij vooral de passie voor het ambacht en de samenwerking met andere ondernemers koesteren.

Deze nieuwsberichten zijn ook interessant